MENU

Γιοβάς Α.Ε. & Panik Entertainment group συνεχίζουν τη μεγάλη συνεργασία τους

Το 2021 ήταν το έναυσμα μιας μεγάλης συνεργασίας μεταξύ PANIK και ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε., με τη NO FEAR να ταυτίζεται με καλλιτέχνες & influencers της εγχώριας showbiz.

Το 2021 ήταν το έναυσμα μιας μεγάλης συνεργασίας μεταξύ PANIK και ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε., με τη NO FEAR να ταυτίζεται με καλλιτέχνες & influencers της εγχώριας showbiz.

Μια συνεργασία που κατέστησε τη NO FEAR ως ένα brand με …προσωπικότητα, ως μια συλλογή που αγαπήθηκε από παιδιά δημοτικού, ως την τσάντα και το παγούρι που ο κάθε έφηβος θα είχε μαζί του στο σχολείο, στη βόλτα ακόμα και στην άθληση!

Αυτή η συνεργασία όχι μόνο ανανεώνεται αλλά η ομάδα γίνεται όλο και πιο δυνατή, influencers από όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους, μεγάλους διαγωνισμούς(giveaways) στα social media και φυσικά πολλά και μεγάλα events εντός του 2022. Josephine & Αναστάσιος Ράμμος, Δανάη Παππά και Ηλίας Γκότσης και πολλοί ακόμη προστίθενται στην ήδη επιτυχημένη ομάδα (FY, Κατερίνα Πεφτίτση) ενώ φέτος η NO FEAR ξεπερνάει τα όρια και στοχεύει στην κορυφή!

Μείνετε συντονισμένοι για να μη χάσετε οτιδήποτε καινούργιο! Η πλήρης συλλογή των προϊόντων ΝΟ FEAR κυκλοφορεί από την εταιρεία ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε., υπάρχει ήδη στον σχολικό κατάλογο BMU Back To School 2022 και οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες μπορούν να τα παραγγείλουν μέσω των πωλητών τους.

Τα προϊόντα διανέμονται σε βιβλιοπωλεία, πολυκαταστήματα και επιλεγμένα καταστήματα. Back Me Up! Brands με… προσωπικότητα!

 

Περισσότερα νέα

Κάθε νέο ξεκίνημα, όπως η νέα σχολική χρονιά, έχει χαρά, ενθουσιασμό, αλλά και άγχος και αγωνία, ειδικά με τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η σημερινή οικογένεια. Η Γιοβάς ΑΕ, και φέτος, στέκεται δίπλα στα μικρότερα μέλη της ευρύτερης «οικογένειας» των κοινωνικά  ευπαθών ομάδων, δωρίζοντας σχολικά ειδή από τις συλλογές της, GIM και Back Me Up,

Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και οι μικροί μας φίλοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα σχολική χρονιά! Επιλέγοντας GIM και Back Me Up, μαθητές και μαθήτριες θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για το νέο τους ξεκίνημα σε μία μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών και κωδικών με τους αγαπημένους τους ήρωες και τα πιο

Αυτό το μήνα, συντονιζόμαστε όλοι στο Kids Radio 88.6 για να απολαύσουμε τη μοναδική Έλενα Χαραλαμπούδη, aka 5 Minute Mum, στην πιο ανατρεπτική εκπομπή των ερτζιανών, powered by GIM! Βάλατε τα παιδιά για ύπνο? Τότε, ήρθε η ώρα να «ξυπνήσετε» το παιδί που κρύβεται μέσα σας και να απολαύσετε την εκπομπή! Kids Free Nights Δευτέρα

Με την έναρξη της 33ης διοργάνωσης των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, υποδεχόμαστε ένα καλοκαίρι αφιερωμένο στον αθλητισμό, με επιδόσεις σε σχεδόν υπεράνθρωπο επίπεδο, αλλά και με υπερ-στυλάτες εμφανίσεις! Ανάμεσα τους, ξεχώρισε η εμφάνιση των αθλητών της ομάδας volleyball των ΗΠΑ που φέρει την υπογραφή του αγαπημένου σε όλους μας, legacy brand, Maui and Sons.